info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Meer passagiers vervoerd door Air France-KLM

08 augustus 2014

De laatste tijd zijn er veel vervelende berichten geweest in de media wat betreft vliegtuigen. Een toestel van Malaysia Airlines verdween spoorloos en een ander vliegtuig werd neergehaald boven Oekraine. Bij de laatste ramp kwamen bijna tweehonderd mensen om het leven. Toch zijn veel mensen nog genoodzaakt om een vlucht te boeken als zij naar een verre bestemming afreizen.

Dat blijkt wel uit de laatste cijfers die Air France-KLM bekend heeft gemaakt. Het bedrijf heeft in juli meer passagiers vervoerd dan vorig jaar waardoor het aantal uitkwam op 7,5 miljoen. Bij het passagiersvervoer wordt onder meer rekening gehouden met de gevlogen afstand. Het aantal steeg wel met een percentage van 1,9 procent.

Overigens zou er nog genoeg handbagage koffer bijpassen aangezien toestellen vaak nog ruimte hebben voor extra passagiers. De bezettingsgraad van Air France-KLM komt namelijk uit op 87,8 procent, een 0,4 procent hoger dan in 2013.

Vrachtvervoer Overigens vervoert de luchtvaartmaatschappij niet alleen passagiers maar zijn er ook nog andere activiteiten waar het bedrijf zich mee bezig houdt. Vrachtvervoer is een belangrijk onderdeel maar levert helaas maar weinig op. In juli daalde het vrachtvervoer ook bijna met 1 procent. Zo kwam de beladingsgraad neer op 59,4 procent. Er wordt dan ook gesproken over het verkopen van deze bedrijfsactiviteit.

E-mail: j.heesters@scherponline.nl


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz