info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Maak (opnieuw) kennis met kunstenaar Rene Smits

Het is bijna dertien jaar geleden dat beeldhouwer Rene Smits overleed, luttele weken voor zijn 85ste verjaardag.

Vandaag lanceren we de website < RENE-SMITS.BE >.

Op die site kan u vanaf nu kennismaken met de kunstwerken van Rene Smits. De komende tijd zal het aanbod verder uitgebreid worden tot uiteindelijk het volledige oeuvre online staat. Via onze Nieuwsbrief blijft u desgewenst op de hoogte van de komende aanvullingen.

Verder zal u op de website ook teksten kunnen terugvinden, teksten van zijn hand, maar ook van anderen: getuigenissen over de artiest en zijn werk.
Een derde luik betreft een overzicht van de meer dan 120 tentoonstellingen waaraan hij gedurende zijn 60-jarige carriere heeft deelgenomen.
Om vlot te kunnen grasduinen in teksten en werken is er ook een handige zoekfunctie voorzien.

Het zou mooi zijn mochten we er in slagen om het veelzijdige werk van Rene Smits die bekendheid te kunnen geven die het verdient. Hopelijk zal deze website u zo enthousiast maken dat u in uw vriendenkring er ook een beetje promotie voor wil maken.
En mocht u toevallig beschikken over bijkomende informatie (een kunstwerk, een brief, een foto of zelfs een anekdote) dan bewijst u ons een dienst door dit te melden via het e-mailadres: mail@rene-smits.be . Alvast onze dank daarvoor.

Graag nodigen we u uit om kennis te maken met leven en werk van de uitzonderlijke artiest die Rene Smits was. We kijken uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Rene Jochems
E-mail: mail@rene-smits.be
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz