info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Koffie en Kunst in Turnhout

Koffie & Kunst stelt tweede artieste voor

Vanaf vrijdag 8 augustus is de tweede kunstenaar in de reeks Koffie & Kunst van A Pop-Up (H)Art Project te bezichtigen. Caroline Thienpont is de volgende in lijn van 8 kunstenaars die elk gedurende 1,5 maand hun werk tentoonstellen in de Turnhoutse espressobar Koffie & Zo. Deze 22-jarige gebruikt de laatste tijd fotografie om haar leven te documenteren: snapshots van dingen die ze meemaakt, plaatsen waar ze komt, mensen die ze ontmoet. Door zelf zo weinig mogelijk in te grijpen, probeert Caroline de schoonheid en puurheid van de simpele dingen in het leven in beeld te brengen.

De tentoonstellingsreeks kan ondertussen op veel bijval rekenen. Nicole, een van de reguliere klanten kocht al enkele werkjes: Jonge mensen die creatief hun kunsten te gelde willen maken moeten we koesteren en stimuleren. Ik kocht het werk, omdat ik er naartoe gezogen werd. De kleuren, de enthousiaste uitleg en dan nog de prijs deden mij helemaal niet meer nadenken om het te kopen.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen naar de nieuwe werken. De opening vindt vrijdag 08 augustus plaats van 16 tot 19u.


Agenda Koffie & Kunst:

08/08-12/09: Caroline Thienpont (fotografie)
12/09-31/10: Idris Sevenans (schilderkunst)
31/10-12/12: Akim AJ Willems (schilderkunst, tekeningen)
12/12-30/01: Britt Sas (fotografie)
30/01-13/03: Jasper Vandecruys (tekeningen)
13/03-02/05: Luc vervecken (schilderkunst)
02/05-12/06: Tinne Roza Vandersteen (schilderkunst)

Locatie:

Koffie & Zo
Nieuwe Kaai 7
2300 Turnhout
Koffie en Zo Bookshop Videoland


A Pop-UP (H)Art Project

Een Turnhouts initiatief dat lokaal creatief talent een laagdrempelig platform wil bieden. Er worden op onverwachte locaties pop-up kunst gallerijen ge?nstalleerd en kortstondige tentoonstellingen georganiseerd. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk verschillende (nieuwe) kunstvormen (beeldende kunst, muziek, woord, dans) aan bod te laten komen en interactiviteit tussen de kunstenaars en het publiek te stimuleren. Het moet ook een laagdrempelige manier zijn voor de bezoeker om in contact te komen met hedendaagse kunst en/of nieuwe kunstvormen.

Het ultieme doel is om de Kempen creatiever te maken en te houden.

Koffie & Zo

Ontbijten in Turnhout is nergens smaakvoller en origineler! In ons koffiehuis aan de Nieuwe kaai te Turnhout bereiden wij met echte bagel broodjes, verse specialty koffiebonen en losse thee de ontbijten en lunches. De aroma van vers gebakken bagels in onze broodjeszaak voor ontbijten en lunches komt u hier in Turnhout op straat tegemoet. Geniet bijvoorbeeld van een caffe latte met latte art of een verse gember en limoenthee samen met onze smaakvolle belegde broodjes.

Wij zijn gelegen op een unieke locatie aan de haven met achterin de Rook- en drankspeciaalzaak Bookshop Videoland een originele en unieke espressobar met verse gebrande koffiebonen, losse thee, bagels voor ontbijt en lunch en kunst. Hier in Turnhout hebben wij getracht een creatieve, ondernemende sfeer te cre?ren. In een trendy en eigentijds concept kunt u een plaatsje zoeken om te ontspannen, weg van de wereld of lekker op het terras. Ontbijten en lunchen kunt u aan intieme tafels in alle ruimte, of aan de grote ovale of rechthoekige tafels. Mocht u geen gezelschap vinden kunt u zich vermaken met de vele tijdschriften en kranten.

Al 25 jaar is de zaak een vertrouwd beeld in de stad met inmiddels meerdere humidors met sigaren van over de hele wereld en speciale, luxe sterke dranken (onder andere gin, rum, wodka, whisky, whisky) de rook- en drankspeciaalzaak van Turnhout. Sigaren kopen doet u het best bij een echte sigarenwinkel.

Luxe en verfijning in een zaak aan de Nieuwe Kaai te Turnhout, met een glimlach!

E-mail: peterniewenweg@gmail.comHet bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz