info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Jonas Van Thielen - De Leeuw van Vlaanderen

zaterdag 2 mei 2015 om 20.30 uur
VVK 12/ADD 14

in Het Bedrijf,
Leopold II-laan 9a, 8670 Oostduinkerke

naar het script van Hugo Claus
idee, bewerking, tekst en spel: Jonas Van Thielen
coach: Steven Beersmans

JONAS VAN THIELEN kennen we als de licht geschifte filmkenner van De Laatste Show en de literaire tochtgenoot uit Ten Oorlog.
Hier gaat Jonas nog een stapje verder. Op een wel zeer eigenzinnige manier speelt hij in een uur tijd de volledige film DE LEEUW VAN VLAANDEREN na. Met verrassend veel extra bonusinformatie over de film, de acteurs en de setting, maar ook over de overmoed van de Vlaams/Nederlandse coproductie die een historische spektakelfilm wilde maken, zonder dat er evenwel budget noch middelen voor waren. Hilariteit verzekerd dus? Nog een laatste keer biedt Jonas Van Thielen zijn debuutvoorstelling aan.

Jonas Van Thielen: de man die zijn volk leerde spelen! Om te lachen, zeker. Maar ook ontroerend. Ga er vanavond naar kijken, of een andere keer. Maar ga kijken. (Marc Didden)

Passievolle overmoed van een theaterjongen die nog steeds de wereld van ridders en kastelen niet wil loslaten

Info en tickets : reservaties.hetbedrijf@koksijde.be, aan het onthaal van Info Koksijde (Dienst Toerisme, Zeelaan 303, Koksijde) of op 058/532999
www.hetbedrijf.be
http://www.facebook.com/HetBedrijfODK - https://www.twitter.com/HetBedrijfODK

E-mail: promotie@hetbedrijf.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz