info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Krant boekt dode cabaretier op feestje via facebook-profiel

Recentelijk ontstond de discussie over profielen van overledenen op Facebook. Zou het sociale platform de accounts moeten verwijderen of laten behouden voor nabestaanden? Soms werd er wel eens wat gepost op zo n account, wat er natuurlijk een beetje raar uitziet. Overigens kan het nog gekker; een Duitse krant heeft een cabaretier geboekt die is overleden.

Vorwarts is een krant van de Duitse regeringspartij SPD. De redactie had iets te vieren en wilde daarom een cabaretier uitnodigen voor het feest entertainment. Daarom werd bekend cabaretier Dieter Hildebrandt uitgenodigd. Helaas bleek deze in november 2013 te zijn overleden en heeft de organisatie dus wel een heel slordig foutje gemaakt.

Terechte reactie van weduwe
Nicole Stelzner, die het zomerfeest mee organiseert, vertelt dat Hildebrandt nog in het systeem zat omdat er vele jaren een nauwe samenwerking was. De cabaretiers weduwe, Renate Kester, was natuurlijk niet erg blij met de uitnodiging en heeft daar ook terecht op gereageerd. Op het antwoordstrookje werd ingevuld: Nee, ik kan helaas niet komen?.

Daarbij is de opgaaf van een reden niet verplicht, maar de weduwe wilde hier graag gebruik van maken. Ze schreef namelijk; omdat ik, Dieter Hildebrandt, op 20 november 2013 ben overleden. Met vriendelijke groet, de weduwe.Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz