info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Hoe gaat het eigenlijk met onze banken ?

Hoe gaat het eigenlijk met onze banken ? Zijn ze nog te vertrouwen in 2025?
Een nieuw boek van rudi deruytter
Zijn onze banken in 2025 nog te vertrouwen ? Hoe gaat het nu met hen na 2008 ?

Banken hebben wel degelijk een verpletterende verantwoordelijkheid bij de totstandkoming van de crisis. Ik heb in dit boek proberen aan te geven dat ze daarbij de lessen van die crisis onvoldoende hebben onthouden en zich te weinig hebben kunnen losmaken van de traditionele denkkaders om voldoende voorbereid te zijn op de nieuwe en disruptieve wereld waarin we vandaag zijn terechtgekomen, al zijn er de jongste tijd wel meer signalen dat ze dat beginnen te beseffen. Maar er ligt nog veel werk op de plank rond het bouwen aan een totaal andere, maatschappelijk verantwoordde en op de mens gerichte organisatiestructuur. Ik hoop dat dit boek daarbij een kleine bijdrage kan leveren naar een te vertrouwen bankenlandschap 2025.

Hoe gaat het eigenlijk met onze banken ? Zijn ze nog te vertrouwen in 2025? (140 pagina s, ISBN: 9789402144123) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij www.bol.com/bravenewbooks. Prijs: 20,11

Over rudi deruytter
Rudi is een doorgewinterde bankier, die in 2008 aan het hoofd stond van de restructuring van ING belgie en de bankencrisis echt beleefde en oploste.

Over Brave New Books
Brave New Books is een self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om snel, eenvoudig, kosteloos en op een professionele wijze zelf een boek uit te geven. Brave New Books is een initiatief van Singel Uitgevers, bol.com en Mijnbestseller.nl. Gedurende het publicatieproces kan de auteur, tegen betaling, de deskundige begeleiding inschakelen van ervaren redacteuren, vormgevers en bekende schrijvers van Singel Uitgevers (waartoe de uitgeverijen Querido, Athenaeum, Nijgh &Van Ditmar, Leopold en Ploegsma behoren). Door de samenwerking met bol.com zijn de boeken voor een miljoenenpubliek beschikbaar. Zie voor meer informatie www.bravenewbooks.nl.

E-mail: rudi.deruytter@ckv.be


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz