info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Gatsby & White neemt deel klantenportefeuille Optima over

Gatsby & White S.A., een onafhankelijke bemiddelaar gespecialiseerd in vermogensverzekeringen, heeft een overeenkomst bereikt met Meester Defreyne, curator van de failliete Optima Bank, om de volledige portefeuille levensverzekeringen en kapitalisatiecontracten van Cardif Lux Vie en Nord Europe Life Luxemburg (NELL) over te nemen die destijds werden bemiddeld door Optima Bank.

Voor de meer dan 300 betrokken klanten verandert er niets aan hun relatie met Cardif, respectievelijk NELL; alle bestaande engagementen blijven dezelfde. Waar vroeger Optima Bank de makelaar was, verzekert nu Gatsby & White S.A. die dienstverlening.

Gatsby & White is een erkend verzekeringsmakelaar in Luxemburg met licentie 2013CM006. De maatschappij is opgericht in 2013 en heeft voor 2.3 miljard verzekeringscontracten onder beheer waarvan 1.5 van Belgische klanten. Door middel van hun Policy Health Check zijn intussen meer dan 700 bestaande levensverzekeringscontracten opnieuw conform gemaakt met de actuele wetgeving, de vigerende rechtspraak en de interpretatie door de belastingadministratie.

Meer info: www.gatsbyandwhite.com

E-mail: sarah.lingier@gatsby.lu


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz