info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Nieuwe generatie touchscreen voor digitale signage

Amsterdam, 7 augustus
AOpen introduceert een complete range van dunne, kwalitatief hoogwaardige touchscreens, die volledig aansluiten op de hedendaagse eisen van digital signage.

De eTILE is uitgerust met projective capacitive technologie, waardoor de touchscreen inzetbaar is voor de meest uiteenlopende digital signage applicaties. Het design van de touchscreen ondersteunt de Intel Core processor technologie en is met name geschikt voor toepassingen in de retail.

Koning & Hartman beschikt over een compleet portfolio aan eTILEs in modellen van 15-inch, 19-inch en 22-inch met verschillende specificaties. Dit biedt de gebruiker de mogelijkheid om een digital signage concept helemaal naar eigen wens in te vullen.

E-mail: info@koningenhartman.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz