info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


Erik van Looy en Move for Parkinson gaan quizzen

Move for Parkinson vzw doet er alles aan om het onderzoek naar de ziekte van Parkinson te ondersteunen en heeft dan ook reeds heel wat organisaties op zijn palmares staan.Zo is er reeds om en bij de 100.000 euro kunnen gaan naar onderzoek, in de hoop de ziekte eens van de lijst der ongeneeslijke ziekten te kunnen schrappen. Onderzoek waarbij reeds grote stappen genomen zijn, maar waar er ook nog heel wat kan gebeuren. Hiervoor wordt er samengewerkt met professor Cras, diensthoofd van de afdeling neurologie van het Universitair Ziekenhuis te Antwerpen.

Uiteraard is er op deze manier ook gewerkt worden aan het kenbaar maken van de ziekte van Parkinson, want vaak is de ziekte van Parkinson en de bijhorende symptomen nog een grote onbekende voor velen.

Daarom wordt er op vrijdag 15 september 2017 voor de vijfde keer op rij een algemene quiz georganiseerd, i.s.m. de Vogelkundige Kring de Liereman. Deze quiz zal starten om 20.00u en gaat door in het Sint-Victorinstituut te Turnhout.

Als kers op de taart zal de presentatie van deze quiz volledig in handen zijn van Erik van Looy, filmregisseur en quizmaster.
Wil u er ook bij zijn? Snel zijn is dan de boodschap, de inschrijvingen verlopen vlot en de plaatsen zijn niet oneindig. Volgorde van ontvangst is hierbij bepalend.

Inschrijven kan via mail chantal@moveforparkinson.be
U ontvangt dan steeds een bevestiging met de nodige info om uw inschrijving af te ronden.


www.moveforparkinson.be
E-mail: hermans-proost@hotmail.com
Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz