info4all.nl
- guest posting site -
zelf artikel toevoegen

Categorieën
Bedrijfsnieuws
Gezondheid
Culinair
Cultuur
Toerisme
Sport
Recreatief
Wetenschap
Politiek
Wonen
ICT
Varia


From Antwerp with Love: Helene Jacubowitz bij Campo & Campo

Helene Jacubowitz zal op 14 oktober in de galerij Campo & Campo een retrospectieve tentoonstelling houden ingeleid door Ernest Van Buynder ere-voorzitter van het MuHKA.

Helene Jacubowitz heeft volgens hem een sculpturale vorm ontwikkeld die haar niet alleen in staat stelt een gevoel van ruimte, maar ook van beweging over te brengen. Volg de lijnen, de vorm, de beweging, het evenwicht. Als eenheid van beweging, als complex van elegantie is het meesterlijk. Haar sculpturen zijn als wonderschone gedichten, waaraan je geen letter kunt veranderen.

Helene Jacubowitz is uitgegroeid tot een eminent klassiek-moderne beeldhouwster in brons. Zij creeerde rijzige, abstract-figuratieve figuren, uiterst subtiel gemodelleerd. Haar vooral vrouwelijke figuren stralen een kalme gratie en zinnelijkheid uit die het brons tot leven brengen.

De tentoonstelling loopt verder van 15 oktober tot 31 oktober 2018 bij Campo & Campo Grote stwg 21 2600 Berchem.

voor meer informatie: www.helenejacubowitz.com

E-mail: helene_art@hotmail.com


Het bovenstaande artikel is geschreven door iemand die mee heeft gewerkt aan deze website. U kan zelf ook meewerken door een persbericht in te zenden via het daartoe bestemde formulier. Artikelen over heel diverse onderwerpen zijn toegelaten. U kan zich natuurlijk ook beperken tot het lezen van de artikelen die u interesseren.
To The Point, Beverestraat 48, 9700 Oudenaarde, info(at)to-the-point.biz